+1 619 500 1440 [email protected]

Internationale Verhuizers

Compare International Movers

Vergelijk Internationale Verhuizers

Wanneer u naar het buitenland wilt verhuizen en een verhuizer nodig hebt, kan intlmovers u gemakkelijk op weg helpen bij het vinden van internationale verhuizers. Via intlmovers kunt u namelijk internationale verhuizers vinden in allerlei landen die uw internationale verhuizing tot in de puntjes regelen.

Doordat u bij een aanvraag meerdere offertes ontvangt van verschillende internationale verhuizers kunt u bovendien geld besparen door de offertes te vergelijken en de meest geschikte verhuizer te selecteren. Maar het grootste voordeel haalt u uit het feit dat u uw verhuizing zorgeloos kunt overlaten aan een internationale verhuizer die hier veel ervaring mee heeft.

Offertes aanvragen gaat heel gemakkelijk en snel. Wij raden u aan bij het invullen van de offerte uw opdracht zo specifiek mogelijk te omschrijven, zodat uw offertes aansluiten op uw persoonlijke wensen. Het aanvragen van offertes kost u niks en verplicht u tot nergens toe. Vraag dus snel offertes aan en ontdek uw voordeel.

How to use Intlmovers

To quickly and easily compare international movers for global relocations:

 1. Select where you are to moving from and to, and click on ‘Find moving companies!’
 2. Complete the easy request form and receive quotes directly for your global relocation.

Intlmovers logo

Moving nationally?

What other visitors said…

Helpful and useful service
“Thanks to the service and information on Intlmovers we managed to make our move abroad a lot easier.”
Damian Makin
Moved from Manchester, UK to Brisbane, Australia (28/2/2019)
Rating: 9/10

Waarom u Intlmovers gebruikt voor uw internationale verhuizing

 1. Door jarenlange ervaring is uw internationale verhuizing in goede handen
 2. U kunt uw verhuizing zorgeloos tot in de puntjes laten regelen
 3. De verhuizers hebben contacten met vele internationale verhuizers wat kosten bespaard

Voordelen van Intlmovers.com

 • Offertes aanvragen is gratis en vrijblijvend
 • Door het gemak bespaart u tijd en door het vergelijken bespaart u geld
 • Ontvang naar aanleiding van uw opdracht omschrijving offertes op maat

Ontvang en vergelijk maximaal 6 verhuisbedrijven naar aanleiding van 1 aanvraag

Over internationale verhuizers

Wanneer u naar het buitenland verhuist zijn er een hoop zaken waar u aan moet denken, dit verschilt overigens naar aanleiding van het land waarnaar u verhuist. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met de internationale verhuizers en informatie inwinnen bij de ambassade van het land waarnaar u wilt verhuizen.

Over het algemeen zijn er wel een aantal zaken die u moet regelen. Denk hierbij aan belastingen, zorgverzekering en pensioenfondsen in het buitenland. Ook moet u bepaalde documenten op orde hebben en deze laten legaliseren voordat u naar het buitenland vertrekt. Met de volgende documenten moet u zeker rekening houden wanneer u naar het buitenland verhuist:

 • Legalisatie documenten
 • Een geldig persoonlijke DigiD
 • Belastingen
 • Zorgverzekering
 • Pensioen
 • Uitkering

Omdat u al zoveel zaken heeft om te regelen is het een goede zaak om uw internationale verhuizing en al het praktische geregel eromheen over te laten aan ervaren verhuizers. U kunt echter wel een bijdrage leveren en daardoor kosten besparen. U kunt bijvoorbeeld zelf in- en uitpakken, maar dit desgewenst ook aan de verhuizers overlaten.

Populaire internationale verhuisbestemmingen

Vanuit Nederland verhuist men vooral naar de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Australië.

Verhuizen met een internationaal verhuisbedrijf

De international verhuizers waarmee u via intlmovers in contact wordt gebracht hebben allen jaren ervaring met verhuizen naar het buitenland. U kunt hierdoor erop vertrouwen dat uw verhuizing bij hen in goede handen is. Bovendien hebben de internationale verhuizers ook vele lokale contacten met verhuizers in het buitenland, hierdoor kunnen zij u diverse diensten goedkoper aanbieden.

Aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend

Intlmovers.com bied u een platform waarbij u gratis en vrijblijvend in contact wordt gebracht met internationale verhuizers. Offertes aanvragen is simpel en bespaart u veel tijd, doordat u met 1 aanvraag offertes kunt ontvangen van meerdere verhuizers. Bovendien kunt u geld besparen door de offertes van verschillende verhuizers te vergelijken met elkaar en de goedkoopste aanbieder te selecteren.

 

Internationale Verhuizers
Are you a moving company?